aquaesteam.info@upc.edu

upc-bola-negre

Taller: “Internet de l’aigua”

El concepte de la Internet de les Coses (IoT) fa referència a aquells objectes que existeixen en el mon físic i tenen la capacitat de interactuar entre ells a través de les xarxes de comunicacions. En aquest taller, que tindrà lloc el dimarts 19 d’abril a les 18h al laboratori de l’EPSEM,  experimentarem i veurem què es podria fer amb la Internet de les Coses aplicada a l’aigua amb diverses maquetes que simulen, per exemple, el creixement del riu cardener.

Aquesta forma part d’un conjunt d’activitats de caràcter gratuït que es realitzen del 6 de març al 30 d’abril del 2022 en relació al Temps d’Aigua, organitzat per l’Universitat Politècnica de Catalunya en colaboració, d’entre altres, amb el Parc de la Séquia, l’Ateneu de Les Bases i el Museu de la Tècnica.

Aquesta activitat requereix d’inscripció a traves d’aquest enllaç.

Internet