aquaesteam.info@upc.edu

upc-bola-negre

Participem a la Jornada Steamcat de Manresa

El passat 29 de novembre es va celebrar a Manresa la jornada Comunitat STEAMcat. Aquaesteam hi hem participat amb una mostra d’activitats i tallers que giren al voltant de l’aigua i posen de relleu l’esperit científic en el que juga un paper fonamental el pensament crític.

Les comunitats STEAMcat són jornades formatives adreçades a docents, on s’ofereixen un marc comú de coneixement pedagògic per als centres al voltant de les STEAM. Cadascuna de les comunitats STEAMcat versen sobre un tema monogràfic segons els diversos objectius del programa d’innovació pedagògica STEAMcat. En aquesta ocasió, s’ha centrat en la importància de fomentar el pensament crític i la seva pràctica als centres educatius.

A través de la jornada, es vol reflexionar sobre el pensament crític i la seva pràctica al centre; conèixer estratègies per promoure el pensament crític en l’alumnat des de les STEAM; interaccionar amb altres docents, i transferir els continguts de la comunitat a la resta del claustre.